Virksomhedsopstart (for CLUB medlemmer)
  • 3.000,00 DKK inkl. moms

• Betaling
    Via Dankort eller internationalt kreditkort
  • Køb
  • Bestil startpakke til egen virksomhed

Bestil hjælp og praktisk rådgivning i forhold til at starte din egen personlige virksomhed. Gennem Maritime People Club hjælper GI Regnskabsservice dig med at få registreret og oprettet din egen personlige virksomhed med CVR nr.
    I startpakken får du også hjælp til valg af økonomisystem samt kort introduktion og opsætning af økonomisystemet med kontoplan, debitorer og kreditorer samt evt. varelager.
    Med startpakken bliver du klar til at starte din egen personlige virksomhed, som du selv har udviklet med produkter, services, finansiering og forretningsplan

Efter start kan man tilkøbe praktisk hjælp til økonomistyring og bogføring til attraktive timepriser (450 kr. inkl. moms) hos Maritime People Club leveret af GI Regnskabsservice.

Se Økonomi og Bogføring

Du kan læse mere om dine medlemsfordele på www.maritimepeople.dk

3.000 kr. inkl moms

• OBS

Startpakken omfatter ikke etablering af egen virksomhed i selskabsform.

Kontakt Maritime People Club på mail@maritimepeople.dk eller (+45) 32420920 for at høre nærmere om oprettelse af virksomhed i selskabsform eller hvis du har andre spørgsmål