Personlig Coaching (for CLUB+ medlemmer)
  • Bestil personlig coaching

Med personlig coaching kombinerer vi professionel karriererådgivning, der tager udgangspunkt i din særlige situation, med en klar og ærlig afdækning af dine fremtidige muligheder.

Du bliver udfordret i forhold til dine personlige og erhvervsmæssige ønsker, og når frem til en realistisk plan for, hvordan du kommer i mål med dine drømme for arbejdslivet.

Vores rådgiver er uddannet coach med fokus på ledelse og personlig udvikling, og har en solid maritim baggrund og mange års praktisk erhvervserfaring som både skibsofficer og direktør med sig i såvel coaching som ledelses- og karriererådgivning.

Du kan læse mere om dine medlemsfordele på www.maritimepeople.dk

Som Club+ medlem er personlig coaching en del af dit medlemskab, og du behøver blot at bestille denne service.