Juridisk sagsvurdering (for CLUB medlemmer)
  • Bestil juridisk sagsvurdering

Er du i tvivl eller har du spørgsmål vedr. dine løn- og ansættelsesvilkår, afklarer vi situationen over telefonen. I nogle tilfælde er det nødvendigt, at du skriver til os og sender os den relevante dokumentation, og så gennemgår vi efterfølgende sagen over telefonen eller mail.

Er du blevet opsagt, er din arbejdsgiver gået konkurs, eller er du på anden vis blevet involveret i en sag i forbindelse med dit ansættelsesforhold, dit skib eller virksomhed vejleder vi dig med hensyn til, hvilke muligheder der er for at løse sagen til din fordel og hvilke konsekvenser det kan have for dig både at føre – og ikke at føre den.

Du kan læse mere om dine medlemsfordele på www.maritimepeople.dk

Som Club medlem er juridisk sagsvurdering en del af dit medlemskab, og du behøver blot at bestille denne service.