Medlemskab Pris i DKK

Handelsbetingelser

Her kan betales med Dankort , Visa, MasterCard, Maestro & JCB
Handelsbetingelser
Alle udbudte ydelser er månedsvise kontingenter til foreningens aktiviteter eller enkeltstående serviceydelser.

Der kan betales med følgende kort: Dankort og VISA/Dankort. Kortgebyr opkræves ikke. Du betaler først for en aktivitet når foreningen har registreret din tilmelding. Ved modtaget betaling modtager du en email med kvittering, hvis du har angivet en email-adresse under tilmelding.

Betalingen sker via QuickPay.dk vha. SSL. De indtastede kortoplysninger er krypterede og kan ikke læses af andre.

Der er fra indbetaling af kontingent eller betaling for en enkeltstående service har fundet sted og i hele bindingsperioden (en måned) ikke fortrydelsesret eller opsigelsesmulighed. Se nærmere om opsigelse nedenfor.

Kontingentet er personligt og kan ikke overdrages.

Et medlem kan opsige sit medlemskab ved indsendelse af elektronisk besked herom via Maritime People Club hjemmeside www.maritimepeole.dk (Udmeldelse). Udmeldelsen bekræftes elektronisk sammen med en orientering om vilkårene for opsigelsen.

CLUB medlemskab kan opsiges uden varsel til udløbet af den følgende måneds betalingsperiode, jfr. vedtægterne for Maritime People Club.

CLUB+ medlemskab kan opsiges med 2 måneders varsel til udløbet af den en månedlig betalingsperiode, dog således, at CLUB+-medlemskabet aldrig kan få en samlet varighed kortere under 12 fulde og sammenhængende måneder, jfr vedtægterne for Maritime People Club.